Huis verbouwen

Ik heb zojuist mijn huis laten verbouwen door Verbouwaanvraag.nl en ben er super tevreden over. Het is erg netjes gebeurt en was voor een verbouwing ook relatief snel gegaan. Het is mooi afgewerkt en de prijs viel ook nog eens mee ook. Ik zelf raad dit bedrijf echt aan bij anderen want ik ben er echt super tevreden over.

logo (1)

Mijn vriend had al een inschatting gemaakt van wat de kosten waren van het huis verbouwen. En deze kwam ook dicht in de buurt van de kosten die gerekend worden door het bedrijf.  Dit paste in mijn budget en ben hiermee dus ook akkoord gegaan.

De verbouwing duurde iets meer dan 2 weekjes. Dit was niet zo erg aangezien ik toch de tijd had. Over het algemeen is er niet zo veel aangepast alleen de eet en woonkamer zijn wat veranderd. Er zijn wat extra kabels gelegd en de muur tussen de eet kamer en de keuken is er uit. dit wouden we eigenlijk al doen toen we het huis een aantal jaar geleden kochten maar hier waren we nooit aan toe gekomen.

Eerst moesten we alles doen via de WiFi maar nu hebben we een aantal internet kabels laten trekken naar de Playstation4 en een kabel naar boven toe voor de computer.

We zijn super tevreden over de verbouwing en rade Verbouwaanvraag.nl zeker aan bij anderen mensen. Dus als je zelf ook  je huis wil laten verbouwen neem dan zeker contact met ze op. Wij hebben er een super goede ervaring mee en ze zullen je zeker niet teleur stellen.