Tip: bedrukte servetten

servettenMijn ouders hebben al erg lang een restaurant. Al sinds klein help ik mee in het restaurant en dat doe ik nu nog steeds regelmatig. Ik ga het vandaag hebben over bedrukte servetten omdat we dit pas geleden gedaan hebben. Ik kwam met dit idee omdat we pas geleden een hoop veranderd hebben in het restaurant. We kregen de laatste tijd minder klanten en dat kwam omdat het restaurant niet goed meeging met de tijd. Alles was nog wat ouder en daar hebben we verandering in gebracht.

We kochten nieuwe tafels, stoelen en ook de vloer werd vervangen. Toen het restaurant er weer goed uitzag besloten we om ook de details te verbeteren. Het leek mij daarom een leuk idee om de servetten te laten bedrukken met ons logo erop. Dit vonden mijn ouders ook wel een leuk idee en daarom zochten we naar een goede aanbieder voor bedrukte servetten. Op het internet las ik veel positiefs over Maxilia. Bij dit bedrijf kan je veel producten laten bedrukken en dit zijn een aantal voorbeelden van producten die je kan laten bedrukken:

  • sokken
  • servetten
  • plastic bekers
  • snoeppot
  • schrijfblokken
  • beachvlaggen

bedrukte servettenLeuk detail!

Op de website konden we vervolgens zelf ons ontwerp maken. Zij zouden er dan voor zorgen dat het er in het echt perfect uit zou komen te zien. Hier hadden we erg veel vertrouwen in en dat was gelukkig niet voor niets. De servetten zijn inmiddels al binnen en dit is zeker een leuk detail op de tafels!

lifestyleservet bedrukken