Voor hun was tweedehands leasen dus perfect!

tweedehands leasenTwee vrienden van mij zijn van plan een eigen bedrijfje op te richten. Wat zij doen is namelijk bestraten. In onze omgeving hebben zij dan ook al veel mensen geholpen en zij allen zijn erg tevreden over hun werkzaamheden. Vandaar dat zij hadden besloten hier hun werk van te maken. Voorheen deden zij dit altijd in het weekend. Ik had hun ook weleens meegeholpen door stenen te sjouwen. Ik legde alles voor hun klaar en zij gingen vervolgens een tuin bestraten. Ik moet zeggen dat hier wel veel vraag naar huis. Dit is namelijk geen klus die je zo maar zelf kunt doen. je moet er namelijk ook de juiste apparatuur en materiaal voor hebben. Wat de meeste vooral niet hebben is een trilplaat. Wanneer alle stenen keurig op het zand liggen moeten deze aangeduwd worden. Echter is zo’n trilplaat behoorlijk zwaar en deze kan niet vervoerd worden in een personen auto. Omdat zij samen niet het budget hebben een bus te kopen kwamen zij op het idee een tweedehands leasen. Vandaar dat zij hier online naar op zoek gingen.

dashboard auto

Uiteindelijk gekozen voor Finalease

FinaleaseOmdat je tegenwoordig alles online kunt regelen, dus ook tweedehands leasen kwamen zij uit bij de volgende website finalease.nl. Zij staan dan ook hoog aangeschreven als het gaat om auto’s leasen. Het maakt niet uit of je hier als particulier komt of als zakelijk. Elke klant wordt hier met een hoge service bedient. 

Ik heb de bus inmiddels gezien waar zij nu inrijden. alles wat zij dan ook nodig hebben om een klus te doen past er keurig in. Zeker een aanrader dus die auto’s van Finalease.