Wij zijn erg goed geholpen door Euromanchetten

Euromanchetten

Wat een service

Het bedrijf Euromanchetten kenden wij al een aantal jaren. Zij hebben ons vaak geholpen met het vervangen van onderdelen van meerdere apparaten. Dit keer had ik hun hulp weer eens nodig. Geloof mij, Euromanchetten heeft ons toen zo ontzettend goed geholpen! Zij hebben echt een stapje harder gelopen zodat wij zo snel mogelijk weer aan het werk konden gaan. Er was een defect ontstaan in een van de apparaten in het bedrijf. Dat zorgde ervoor dat de luchtverdeling niet meer optimaal was en de mensen niet in een prettig werksfeer konden werken. Wij wisten zelf niet exact waar het probleem zat, maar dat het zo snel mogelijk opgelost moest worden was zeker.

Mijn eerste ingeving was Euromanchetten inschakelen en dat was absoluut het beste idee dat ik die week gehad heb! Zij zijn direct te hulp geschoten en hebben ons voorzien van de juiste nieuwe onderdelen.

Euromanchetten

Ook voor thuis

 

Zelf schakel ik Euromanchetten meestal in voor het bedrijf. Daar zijn de problemen al gauw groter dan thuis, maar ook als je geen ondernemer bent kun je best wel baat hebben bij dit bedrijf! Denk bijvoorbeeld aan defecte manchetten in de wasmachine – dat kan ook behoorlijk vervelend zijn! Ook airsocks zijn in veel ruimten nodig en zonder dat de meeste dat weten moeten die ook regelmatig vervangen worden. Vraag dus ook eens bij dit bedrijf of zij jou kunnen ondersteunen. Zeker als je defecte apparaten hebt! Als zij geen hulp kunnen bieden dan kunnen zij jou ongetwijfeld helpen met de juiste informatie.